SAŁATKA Z FASOLI SZPARAGOWEJ, SERA TYPU FETA, CZERWONEJ PAPRYKI I CZARNYCH OLIWEK

Inspired by Qchenne Inspiracje

50 g sałaty lodowej lub mixu sałat
100 g żółtej fasolki szparagowej
pół papryki czerwonej
1/4 kostki półtłustego sera kanapkowo-sałatkowego Tolonis 
10 czarnych oliwek
10 g łuskanych ziaren słonecznika
1 łyżka stołowa oliwy z oliwek

Za sałatą nie przepadam, więc po umyciu drobno ją posiekałam. Fasolkę szparagową ugotowałam i drobno pokroiłam. Paprykę sparzyłam wrzątkiem i pokroiłam w kostkę. Oliwki pokroiłam na ćwiartki. Wszystkie składniki połączyłam i wymieszałam z oliwą z oliwek. Zjadłam w towarzystwie dwóch kromek pieczywa chrupkiego graham.

Smacznego!